ECOdrive

ECOdrive

R

Brandstofbesparing

R

CO2 uitstoot beperken

R

Minder schade

De ECOdrive is een toeren- snelheidsbegrenzer van Nederlands fabrikaat. Het systeem voldoet aan zeer hoge kwaliteitsnormen met veel extra’s en is uniek in zijn soort die veilig,economisch en ecologisch rijgedrag bevorderd. Het is een volledig electronisch systeem en leest informatie van de CAN-bus van het voertuig.

Het toerental kan in iedere versnelling afzonderlijk worden beperkt en als de situatie erom vraagt. Op deze manier kunt u op de meest efficiënt mogelijke manier van het brandstofgebruik profiteren ,maar ook voor elektrische voertuigen biedt dit voordelen zoals accuverbruik en banden slijtage. Tevens bevordert de ECOdrive een rustiger rijgedrag van bestuurder en voertuig, waarmee een positieve bijdrage aan het imago van het bedrijf wordt geleverd. En niet op de laatste plaats levert de ECOdrive een positieve bijdrage aan het milieu.

Voor u zijn forse besparingen op brandstof, beperking van CO2 uitstoot , onderhoud en schades te realiseren. Wij kunnen u adviseren door een vrijblijvende berekening te maken, waardoor voor u de investering en het resultaat duidelijk wordt.

R

GEÏNTERESSEERD?

Neem vrijblijvend contact op!

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

Neem vrijblijvend contact op!

Chat openenReageren
Stuur een bericht!
Hoi,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!